25 94 39 55

Om os

Hvem er vi?

Morten Bothmann har 24 års erfaring som revisor har været med hos os helt siden starten i 2012 . Han har en Cand. Merc. Aud. og en enorm erfaring med at lave regnskaber for små virksomheder. Han har også været med til at kvalitetssikre vores systemer hele vejen igennem og har tidligere gjort det samme for Visma.
Jens Hammer har arbejdet som revisor for den højt respekterede revisorvirksomhed BDO i 10 år og har her fået stor erfaring med alle slags virksomheder. Desuden har han arbejdet i diverse andre økonomifunktioner i yderligere 15 år. Af uddannelse har han en HD i regnskab.
Monica Tobler Styczen har været med fra 2014 og sørger for at kunder bliver fulgt op på og får den hjælp de har behov for. Hun har god erfaring som bogholder og forstår dermed alle dele af bogholderiet.
David Andersen ejer og leder virksomheden og har en uddannelse indenfor International Business og 12 års erfaring som IT-iværksætter og har bygget og leveret IT-løsninger til økonomistyring til blandt andet Tryg, TDC, Bluegarden, Europæiske Rejseforsikring.

Vores historie

Jeg hedder David Andersen og jeg har en uddannelse indenfor International Business, du kan læse mere om min baggrund på LinkedIn. Jeg er født og opvokset i Norge, men har boet hovedparten af min erhvervskarriere i Danmark. 2006 startede jeg som selvstændig IT-konsulent. Lige som de fleste andre mindre virksomheder havde jeg 100% fokus på driften af min virksomhed og fokus på at betjene mine kunder - og 0% fokus på mit eget bogholderi og regnskab.

Jeg betalte 6.000 kroner til en revisor, som beskrev dette som en “vennetjeneste”. I virkeligheden lavede jeg selv alle momsindberetninger, og det meste af bogholderiet. Dette brugte jeg typisk to vågen-nætter på om året. Det meste af tiden gik til at rode igennem og sortere en masse papirer og søge efter kvitteringer i min mail-boks, samt en hel del overspringshandlinger. I tillæg tog mit regnskab enormt megen fokus, fordi jeg var usikker på, hvor mange penge jeg til enhver tid havde til rådighed. Det år fik jeg en restskat på 120.000 kroner med en betalingsfrist på én dag.

Det kan gøres bedre – tænkte jeg. I 2012 startede jeg sammen med min partner en regnskabsvirksomhed. Virksomheden kørte rigtig fint og vi brugte de 4 første år på at lære om vores kunders regnskabsbehov, at skaffe kontakter til de bedste revisorer, samt at bygge nødvendige processer og udvikle vores egne regnskabssystemer. Vores koncept fungerede med fuld tilfredshed så længe vi holdt os til vores kerneområde. Imidlertid, besluttede min partner sig for at tilbyde yderligere services og en masse ekstraydelser – såsom at agere lønbureau. De ekstra ydelser var på områder, hvor vi ikke havde den nødvendige erfaring, systemer eller procedurer. Dette førte til væsentlig reduceret service, og en del skuffede kunder, grundet fejl og mangler i en række af vores leverancer.

Jeg valgte derfor at sælge min andel. Sammen med nogle nøgle medarbejdere tog vi erfaringer, software og koncept over i nyt selskab. I august 2017 stiftede jeg Revisor1 og vi lovede hinanden at vi ville fokusere på at tilbyde service og ydelser som fuldt ud understøttes af vores koncept og system, og at vores leverance dermed altid lever op til den rette kvalitet. Dette betyder at vi desværre må sige nej til en række potentielle kunder med behov hvor vi endnu ikke kan tilbyde den rette leverance.